Kuulumisesta...

Runoilija Mystis

Istua vieraan maan yötä
viileää rappukiveä
ja nähdä tähdet

Olla irti

Kuulumatta minnekkään
olematta kenenkään

Minä tässä

En enää koskaan pelkää huomista
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vahva upea runo.
upea tunnelma ja ahaa-elämys
Mahtavia kielikuvia tässä. Kokonaisuus irrottaa hetkeksi maasta. 
Huikea tunne, ja huikea runo. Kiitos kun tästä pelottomuuden olotilasta muistutit. Tähän pitää epävarmuuden hetkellä palata :)
Vahva, hyvä runo.
Upeutta upeuden perästä, mahtavaa
Vahvaa sanailua, jossa maantuntu vahvasti jalkojen alla
Asenne on kohdallaan, ei pidä aina pelätä liikaa, eikä pahinta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot