Tontun tarina - 22. osa

Runoilija Mystis

Yhteinen asunto yhteinen laina
aina kun olisi näin hyvää
syvää tunnetta ihan

Pihan yli mentyä jo ikävä suuri
ja juuri vaikka nähtiin

Tähtiin tuijottaa vain illoin
milloin onnesta soikea

Oikea ihminen rinnalla
pinnalla rakkaus

*

Pakkaus sisältää kaiken turhasta tärkeään
sen löytää kun kuuntelee sydäntään ja järkeään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

siitä se alkaa elämän vaikein taival, viisauslopussa kertoo kirjottajasta paljon
Lämmin, kaunis runo, hyvä.
Tosiaankin, järkeä on kuunneltava, jouluna ja muulloinkin <3
Tämä kosketti. Niinpä niin, oikea ihminen rinnalla.

Tapaninpäivänä ovat elämänsulostuttajallani ja minulla kultahäät.
Ihana on tonttusi tarina, ja ihanaa onnea hällä *♡*
Nuori rakkaus osaa tuntea ikävää ja iloa kaikessa toimeliaisuudessaan ja huomaavaisuudessaankin. Näkee onnellisuuden kasvot yön etääntyessä ja päivän koskettaessa todellisuutta. Ihana.
Yhdessä on mukavampi tonttujenkin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot