Henkäyksistä...

Runoilija Mystis

Lähempänä Sinä olet
kuin kaukaisin kaukainen

Olet sydämessä
muistoissa

Jokaikisessä henkäyksessä

Kosketuksen päässä
mahdottomasta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kuin tunteeni tietäisit, niin hyvin osuu
Herkkä, kaunis runo.
Upea. Herkkä. 
Pysäyttävän kaunis on runosi :)
Elämässä kaikki on mahdotonta, kunnes niistä tekee mahdollisia. Joistakin se onnistuu, joistakin ei millään.
Kumpikohan mahtaa olla tässä tapauksessa kyseessä.

Runo on kyllä jumalattoman kaunis, herkkä, sydänruno aivan syvältä sydämen rakkauden keskuksesta.
Tämä oli ehyt. Pidin vastakkainasettelun soinnillisuudesta lähellä - kaukaisin kaukainen. Kiitos tästä.
Kaipaus on puettu tässä keveisiin runovaatteisiin.
Upeasti ajateltu, joskus arki voi olla mahdotonta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut