Lasia

Runoilija Mystis

Sinä olet kuin hauras lasi
niin ihmeen kaunis

Ja niin minä Sinua katson

Kuin katseesta särkyisit

Sillä sirpaleesi
rakkaani

Sirpaleesi minua satuttavat

Viiltävät sydämeen asti
veriset haavansa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Iso oi :) Huikean kaunis runo.
Sain niin kiinni tästä tunteesta. Näin tämän kuvan mielessäni.
Herkkä ja riipaiseva analogia. Runoutta, repivää!
Herkkä, hyvä runo.
Koskettavan kaunista kerrontaa
Niin herkästi lasi särkyy ja sirpaleet haavoittaa. Koskettava.
Koskettaa sydämeen asti..
Hyvin koskettavaa,pidän.
Sirpaleet viiltävät syvältä vahvatunnelmaisessa runossasi.
Auts! Jopas on haurasta, mutta niin kaunista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot