Nimetön

Runoilija EHKÄENSIELÄMÄSSÄ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ja niin minä rakastuin p y r o m a a n i i n

täytyy varoa etten polta näppejäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella hieno runo. Mukavan omalaatuinen ja erikoinen.

Hyvä, samaistuin.

Tämäpä hieno, kaikessa erilaisuudessaan!

tykkäsin, pelkistetty mutta kuitenkin kivasti oivallettu!

hauska ja tulinen runo.

Hauska oivallus.

Erikoinen kahden rivin runo, kiehtoo kuitenkin omaperäisyydellään.
Rakkaushan ei välttämättä ole mikään luonne analyysi, joten tuokin on täysin mahdollista.

 

Käyttäjän kaikki runot