1.
Haluaisin olla merenneito,
nuoria merimiehiä viettelevä taru
(vanhat tietäisivät jo varoa).
Päinvastainen Ariel:
Jalkani vaihtaisin pyrstöön,
rintaliivit simpukoihin.
Matkaisin myrskyssä,
pelastaisin veteen joutuneet,
ne komeimmat.
Meressä Ariel rakasti miehen muotoon hakattua kiveä,
minä vaadin elävää.
- Jos osaat hengittää veden alla,
et huku minun maailmaani.
2.
Haluaisin olla keiju,
kiusoittelevan kimalteleva.
Vartaloni yhtä hento kuin siipeni,
niin että lentäminen olisi kevyempää.
- Näet minut silloin kun et osaa katsoa,
silloin kun et usko että minä olen totta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis haave, ja varmaan osin tottakin.
Pala sinussa ON juuri sitä / sen omaista mitä ajattelet olevan.
Herkkää, aistikasta, vähän mystistäkin.
Upea kokonaisuus.
Ehkä jättäisin numerot pois (jos omastani olisi kyse ;D), vaikka toimiihan tuo noinkin.
Ilomielinen toivomus. Hauskaa luettavaa. :)
Omaperäistä kerrontaa. Pidän :)
hieno runo, aivan ihana! :)
otsikko houkutteli lukemaan
enkä pettynyt
todella vaikuttava runoteos