Kesätansseja

Runoilija jadeamelie

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin perhosten kiusoittelevan tanssin.
Niin toistensa liikkeiden lumoissa olivat,
etteivät huomanneet pelätä kun menin lähemmäs.

Kaksi toisiinsa yhdistynyttä sudenkorentoa
laskeutuvat kirjani sivulle satakuusikymmentäkolme.
- Kaunista.
Kunnes muistan, että uros pitää naarasta paikoillaan väkisin.

Minut valtasi halu kertoa kukista ja mehiläisistä,
niin kuin äidit tekevät. Vaikenin.
Kai ne tiesivät liikkeidensä tarkoituksen, molemmat.

Ja mitä minä mehiläisistä puhuisinkaan,
nehän olivat perhosia ja sudenkorentoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot