Nimetön

Runoilija jadeamelie

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhelinluettelon
kellastuneille muistiinpanosivuille on hyvä kirjoittaa,
muste leviää kauniisti
ja sanat imeytyvät paperille
kuin ne olisivat olleet siinä aina.

Menneen tuntua,
vaikka tarinassa on tulevaisuus.

Miten mukavaa,
tieto siitä,
että tulevaisuuskin on jonain päivänä menneisyyttä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot