vaaleanpunainen mekko

Runoilija tintsujau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
pukeuduin taas siihen
vaaleanpunaiseen mekkoon
oi, kyllä! juuri siihen,
joka sai minut mielestäsi näyttämään prinsessalta

laitoin taas sitä samaa hajuvettä,
joka sai sinut puristamaan minua
entistä lujemmin rintaasi vasten
en unohtanut laittaa niitä pitsialusvaatteita,
jotka saivat katseesi villiksi ja tunteesi kuumiksi

katselen itseäni peilistä
tunnen itseni lihavaksi ja typeräksi
tässä helvetin mekossa
tämä hajuvesi kuvottaa minua

pidättelen itkua ja yritän hymyillä
naurahdan ääneen omalle
säälittävälle peilikuvalle
olen ruma,



koska sinä et ole enään vieressäni
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot