sinun tapasi rakastaa

Runoilija tintsujau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en halua olla todistamassa
sitä hetkeä,
jolloin rikot ja tallot minut maahan
uudestaan

myönnän, etten enään
ole niin vahva kuin ennen,
mutta rakkauteni sinua kohtaan
on vahvempi kuin koskaan

rakkaus on kai sokaissut minut
jo aikapäiviä sitten,
mutten silti päästä sinusta irti

annan sinun pompotella
ja repiä sieluani rikki,
koska vakuuttelen itselleni

tämä on sinun tapasi rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulee usein sanottavan: miksi Naiset
antaa lyödä itseään kotona.

Ei tajuta, että joka lyönti heikentää, tekee
heikommaksi puolustautua.

Ei sokeaa rakkautta lopulta ole, vain tunteita
taintuneina sydänjuurille suurina.

Toipua sellaisesta ... siihen ei aina yksi elämä
riitä.

Vahvaa, väkevääkin, kirpeänmakuista
Runoa, jota luki, sisäisti, syvästi kokien.

Aitous, tämän tekstin asettaminen reaaliaikaan,
on helppoa rehellisyyden vuoksi, puitteissa.

Hieno, rohkea, epätyypillisen
vahva Naisen Runo.

kaunis ja herkkä.
Todella koskettava.

hyvä ja hienosti kirjoitettu runo!

 

Käyttäjän kaikki runot