ilman sydäntä

Runoilija tintsujau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


kyyneleiden valuessa
pitkin poskiani
tiedän taas epäonnistuneeni



se myrkytetty rakkauden nuoli
lävisti jo toistamiseen
jotakin arvokasta



epätoivoisena
yritän kai löytää
edes jotain toivonrippeitä



mutta kirjeesi
ja sen viimeisen lauseen
lukien


"älä rakasta mua enää"




olen taas pikkutyttö ilman sydäntä
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on niin surullinen, ja kuten joku jo kommentoikin, lohduton. Ja tämä sai jotenkin tosi sanattomaksi.

auts.. kauniisti kirjoitit paskan asian!

lohduttoman suruisa runosi

Lohduton runo, kovin lohduton.

 

Käyttäjän kaikki runot