alku uus

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tekeehän se kipeää,
myöntää olleensa täysi vesipää.

Matkalla aikuisuuteeni
monta mieltä rikoin
päältä kävelin askelin siroin.

Tahdoin olla vahva niin,
tahdoin rouvaksi mieleni temppeliin.

Tahdon myöntää, nyt kaduttaa
tahdon asiat hyväksi muuttaa-

-Syntymästäni uudelleen aloittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, hieno mielenilmaus. Pidän tästä tajuntaa horjuttavasta runosta =)

 

Käyttäjän kaikki runot