Katse

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun katsees tuuli luoteeseen kuljettaa.
Voin sen löytää, kun silmät ummistan.
Näen paremmin, nyt kun on pimeää.

Sormellani voin suunnistaa
summassa ilman suunnat tunnistaa.
Sun katsees löytää saan, jos uskallan uskaltaa,
matkan pitkän aloittaa.

Sun katsees myrskyyn verhoutuu.
voin kuulla sen,
jos laulaa alan uudelleen,
sitä vanhaa virttä, kirkollisten.

Sun katsees kuulla voin,
jos uskallan ääneni koroittaa,
laulun aloittaa.

Mun muistini, sun katsees kadottaa.
En jaksakkaan, enää yritää, ymmärtää.

Näe en, vaik on valoisaa.
Kuule en, vaik hiljaisuus tääl vaeltaa.

Sun katsees kadotan,
kun uskalla en, korkealle matkustaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot