Aikaa

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saan ajan kulumaan
- kun menen aikaisin nukkumaan

Herään aikaisin, puhdistan mun kaapin
- Mietteissäni ostan uuden Saabin

Rahaa ei oo, eikä tuu
- Kukkupuhetta juu

Saan ajan kulumaan
- Kun en ajatele aikaa ja sitä kuin se kulkee

Iltaisin silmänsä sulkee
- Yön pitkillä unilla nukkuu

Silti aamuyöstä pystyssä jo kukkuu
- Töihin pakkasessa tarpoo

Aikansa saa kulumaan
- Kuukaudesta toiseen kun vaan parempaa odottaa.

Keväällä virpoo ja varpoo

Hakemuskiin osaamistaan hatusta arpoo
- Todistusta ei oo, sisko söi sen.

Valehtele en en

Ajan saa kulumaan
- Kun parempaa odottaa

Aamuisin tiskaa
- Parvekkelta roskat alakerran naapurille viskaa

Ajan saa kulumaan
- Kun sitä välttää

En käytä kelloo
- Eikä Kuopiossa ole elloo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot