Nuorten tunne ei ole pelkkää vihaa

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin tunteeni vyyhdit aukaista, runoiksi kirjoittaa niin ongelmat ratkaista.

Turhauttaa kun ei kykenekkään enään kirjoittamaan.
Sattuu niin kovin, että sormet menee kippuraan, kynät katkeaa ja naapurit näppäimistön paukkeeseen herää.

Vihaan yrittää, kun mattoa yhtäaikaa alta pois vedetään. vetäisivät kerrasta, eikä pikkuhiljaa jynssäten. Vetäisivät niin, että pää osuu lattiaan ja sattuu,
tuntisin silloin edes kipua.

Ihmiset sanoo, että valtio on mätä, valtio sortaa ja valtio pelaa omaan palkkapussiin

Väärin se ajatus silloin menee. Ei valtio ole meille velkaa, valtiolla töissä olevat virkailijat voivatkin olla. Sen pienen anteeksipyynnön kohtelusta julmasta.

Valtio ainoastaan mattoja hinkuttaa, lailla känttyräkätisen muorin, pesupaikalla jäkättää.

Meitä nuoria taasen useimmiten vain vituttaa...

Kuvailematon tunne sisällä kehossa, ei pelkkää vihaa, ei pelkkää tuskaa, ei pelkkää itkua. Näitä kaikkia ja jotain vielä mausteeksi sekaan, lisukkeena kissanjätöksiä ja koiran putkia.

Josta tulikin mieleeni, voisin vaikka valtion virastotaloon hutkia, viedä mennessäni kasan ikäisiäni lutkia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot