Enää ikinä?

Runoilija lii

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.7.2011
Viimeksi paikalla: 17.1.2017 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään niin että ahdistaa.
Annatko enää ikinä käteäs pitää.
Annatko enää ikinä ihos lämmön tuntea.
Annatko enää ikinä sun poskea hipaista.
Annatko enää ikinä pääni olkaasi painaa.
Annatko enää ikinä sateessa sua suudella.
Annatko enää ikinä mun sua katsella.
Annatko enää ikinä mun sua rakastaa.
Annatko mulle anteeksi..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lii Lupasit ja valehtelit 17.8.2011 0 Runo
lii Petetty 15.8.2011 0 Runo
lii Nimetön 15.8.2011 0 Runo
lii Enää ikinä? 25.7.2011 0 Runo
lii Nimetön 25.7.2011 1 Runo
lii Satutettu 25.7.2011 0 Runo
lii Keijun rakkaus 25.7.2011 0 Runo
lii Hylätty 25.7.2011 0 Runo