Nimetön

Runoilija lii

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.7.2011
Viimeksi paikalla: 17.1.2017 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoiset hiukset hulmuaa,
auringossa loistaa,
ruskettunut iho hohtaa
kaikkien miesten katseet kääntää,
tyttö nauraa, päätään pudistaa,
hänelle ei kukaan kelpaa.
Miehiä riittää,
miehiä nielee,
miehillä leikkii,
miesten antaa olettaa,
miehet rakastuu,
miehille rakkautta vannoo,
miesten sydämen rikkoo,
miehille sen jälkeen nauraa,
kylmästi miehen pois heittää.
Kesyttämätön.
Erilaisen miehen tapaa,
miehen katseen kohtaa,
tytön silmät suurenee,
kylmä muuri murenee,
tytön sydän pysähtyy,
mies tyttöön tykästyy,
mies tyttöä halaa,
mies tytön saa nauramaan,
mies tytölle rakkauttaa vannoo,
tyttö täysin rakastuu.
Sitten mies paljastuu,
mies tytöillä leikkii,
kyynel tytön silmään hiipii,
on tytön sydän nyt rikki,
rumasti tallattu,
samalla tavalla,
tyttö teki miehille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lii Lupasit ja valehtelit 17.8.2011 0 Runo
lii Petetty 15.8.2011 0 Runo
lii Nimetön 15.8.2011 0 Runo
lii Enää ikinä? 25.7.2011 0 Runo
lii Nimetön 25.7.2011 1 Runo
lii Satutettu 25.7.2011 0 Runo
lii Keijun rakkaus 25.7.2011 0 Runo
lii Hylätty 25.7.2011 0 Runo