Petetty

Runoilija lii

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.7.2011
Viimeksi paikalla: 17.1.2017 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seisoit mun edessä,
ilman salaisuuksia, totuus esillä.
Miksi halusit mua satuttaa?
Toisen kanssa sydämeni murtaa.
Viha valtasi mielen, pimensi katseen.
Lihakset nykivät jännityksestä,
muistin sinun kätesi ympärilläni,
tiukan, suojelevan, rakastavan otteen.
Kuinka hellästi siirsit hiukseni sivuun
ja tunsin pehmeät huulesi kasvoillani.
Muistin kuinka yöllä hautasit minut lämpimään syleilyyn.
Herätit aamulla suloiseen suudelmaan.
Hymyn annoit mun huulille hymystäsi.
Lihakset rentoutuu, ilkeä tunne mahan valtaa.
Silmiä kirvelee, kurkkua kuristaa,
yritän kyyneleet takaisin pusertaa.
En sua halua menettää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lii Lupasit ja valehtelit 17.8.2011 0 Runo
lii Petetty 15.8.2011 0 Runo
lii Nimetön 15.8.2011 0 Runo
lii Enää ikinä? 25.7.2011 0 Runo
lii Nimetön 25.7.2011 1 Runo
lii Satutettu 25.7.2011 0 Runo
lii Keijun rakkaus 25.7.2011 0 Runo
lii Hylätty 25.7.2011 0 Runo