Lupasit ja valehtelit

Runoilija lii

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.7.2011
Viimeksi paikalla: 17.1.2017 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit ettet petä,
katsoit suoraan silmiin, valehtelit.

Lupasit ettet satuta,
eilen minuun sattui.

Lupasit että suojelet,
tiukasti pidät huolta.

Lupasit että lohdutat,
eilen en halunnut suhun koskea.

Lupasit että rakastat,
eilen en sitä enää uskonut.

Lupasin että rakastan,
tänään en siihen enää pysty.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lii Lupasit ja valehtelit 17.8.2011 0 Runo
lii Petetty 15.8.2011 0 Runo
lii Nimetön 15.8.2011 0 Runo
lii Enää ikinä? 25.7.2011 0 Runo
lii Nimetön 25.7.2011 1 Runo
lii Satutettu 25.7.2011 0 Runo
lii Keijun rakkaus 25.7.2011 0 Runo
lii Hylätty 25.7.2011 0 Runo