kadotettu ystävyys

Runoilija whitelove

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sussa oli jotain erilaista
Olit kuin veli, tärkeämpi kuin moni muista
Luotin suhun ja turvauduin aina hädän tullen
Halasit mua ja sanoit hiljaa etteivät muut kulleet
"Susta on tullut mulle todella tärkeä
Enkä mä sua tuu koskaan jättämään"
Luulin, että puhuit totta, mutta nyt olet kuin mua et edes olisi tuntenut
En halua uskoa, että olet muuttunut
En kestänyt edes pientä riitaa sun kanssa
Nyt kun itkien kutsun sinua, nopeasti vilkaiset ja lähdet, vaikka olen pulassa
Hukkumassa ikävään
Et välitä minusta siltikään
Kadotin sinut kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot