en sua halua menettää

Runoilija whitelove

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerroit mulle jotain mitä en pystynyt uskomaan.
Mitä tekisin, kun sua ei mun vierellä enää olisikaan?
Sanoit yrittäen lohduttaa, että ilman suakin pystyn jatkamaan.
En halua edes ajatella, miten jaksan, kun olet poissa.
En tiedä mitä pitäisi tehdä, että saisin sut vielä yrittämään.
Miten saisin sut vielä täällä pysymään?
Yritän hädissäni sanoa jotain järkevää, mutta oot kaiken jo suunnitellut, etkä suostu siitä enää luopumaan.
Itkien mietin yhteisiä hetkiämme ja kuinka ne loppuvat pian ja jäävät vain kaivatuiksi muistoiksi.
Yritän susta kiinni pitää, mutta surullisena sanot et sun hetket on tässä, niitä ei täällä ole lisää.
Halaat mua ja sanot vielä viimeisen kerran hyvästi.
Olit mulle tärkee ja tuun kaipaa sua syvästi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot