kipeä rakkaus

Runoilija whitelove

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisitko kertoo mulle mitä nyt oikein tapahtuu?
Aluks tuntuu et jotain vois kehittyy ja sit sul onki jonkun toisen kaa juttuu?
Sä oikeesti satutat mua ihan helvetisti sun käytöksellä.
En tiedä mitä pitäis ajatella, kun leikit mulla, kuin pieni lapsi veitsen terillä.
Mä välitän susta todella, mutta sulle taidan olla vaan tyttö, jonka luo palata, jos toisen kaa ei onnistukkaan niin helpolla.
Oliko sulla mua kohtaan tunteita ollenkaan?
Miten ihmeessä sait mut näin pahasti rakastumaan?
Nyt varmaan ois mun aika susta irrottaa, mutta entä jos saisin meiän tunteet vielä joskus kohtaamaan?
Nyt itkien yritän selvittää mun sekaisin mennyttä päätä, vaan en tiedä tuleeko tää palava tunne koskaan kohtaamaan oloa helpottavaa jäätä.
Oisin niin sut halunnut itselleni, mutta epäonnistuin, niikuin aina ennenkin.
Nyt vain voin rukoilla ja odottaa, että tajuat miten paljon sua mä koko aika vaan alan enemmän rakastaa.
Hylkäsit mut jo kerran aikasemmin toisen muijan takii, sit kun palasit, luulin todella et nyt säkin pitäisit musta kii.
Enää en yhtään osaa ennakoida, mitä loppujen lopuks täs rakkaudes alkaa tapahtua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot