Ikävä piinaa..

Runoilija Haurasrukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina sitä jaksaa yrittää, vaikka ei välii enää milläkään.
 

En pysty kertomaan, kuinka sua rakastan.
Saat mut aina kyyneliin, katson silmiis katkeriin.
Tää satuttaa, raapii sydäntä.
En pysty tajuumaan, mien rakkaus voi näin satuttaa.
Sun kuvas unissani nään, toivon, sut vielä joskus saan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot