Liian myöhään

Runoilija Haurasrukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina sitä jaksaa yrittää, vaikka ei välii enää milläkään.
 

On niin paljon sanottavaa,
niin vähän aikaa vaan.
Haluaisin sinua muistuttaa,
kuinka paljon sua kaipaankaan.
Olisin halunnut sinun kanssasi olla vaan,
tuntea lämpösi, iloita olemassaolostaan.
Kaikki jäi sanomatta,
nyt on jo liian myöhäistä.
Sinä olet mennyt,
enkä sua takas saa.
Kaikki on entistä,
pakko mennä kohti tulevaa.
Rakastan sua aina vaan,
kumpa saisin sen sulle vielä kertoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot