Haaveet

Runoilija Haurasrukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina sitä jaksaa yrittää, vaikka ei välii enää milläkään.
 

Ei ole ikävää, joka lähtis tosta noin vaan. Ei ole kaunista, jota toistaa. En voi ketään min paljo rakastaa, kun sua silloin joskus rakastin. Mä haluisin niin palata taas alas takasin. En voi sanoin kuvata, mitä sä sanoit et voit mulle luvata. Tuun sut aina muistamaan, ja toivon että en ala tieltäni luistamaan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot