Rypyssä

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Hymyillen syntyy silmäkulmaan hymyryppyjä.
Nauraen syntyy koko naamaan naururyppyjä.
Itkien syntyy suupieliin sururyppyjä.

Rakastaen syntyy sydämeen rutistusryppyjä,
oletpa sitten onnellinen tai onneton; näitä ei
kukaan vain näe, ne voi ainoastaan tuntea.

Selite: 
Plastiikkakirurgiaa myös sisäelimiin, tohtori?
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin ryppyjä syntyy kaikissa tunnetiloissa melkeinpä.Kiva runo:)

mukava tunnelma

Kun ryppyjä kertyy roppakaupalla, niin johan tokkiisa ryppyillä kelpaa, vaikka presitentille.

Huom! En tarkoita tassä sitä maittavaa presitentti kahvia.

Suloinen, sai hymyilemään:)

 

Käyttäjän kaikki runot