Tai no...

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Ei minulle kasva viikset, ei parta.
Ei tytöille…
Pienenä olin pieni ja söötti,
nyt olen vain pieni.
Tai no, tosiasiassa…
paikoitellen siis edelleen olen pieni.
Mahtipontiselle mielelleni siitä ei ole mitään apua,
korkeintaan vain haittaa.
Tai no... haitan määrä on vaikea määriteltäväksi.
Jalkaa polkeva puhiseva pikku mummeli ei ole vakuuttava.
Tai no… voinhan silti kai uskoa niin?

Kyllä miehenä olisi helpompaa…
Tai no... naisena olemisellakin on oikeutuksensa.

Ääntä osaan käyttää.
Kovasta äänestä on apua.
Tai no, tosiasiassa… ainakin joskus.
Silti mitään kansanjoukkoja en komentele.
Enkä komentelisikaan,
vaikka se jostakin luonnonoikusta olisi mahdollista.
Tai no, jos…
Jos se kuitenkin olisi mahdollista,
komentaisit sinut tänne luokseni ja heti.
On ikävä.

Tai no… kamala ikävä se on.

Selite: 
Tai no... Ehkä täytyy luovuttaa. Joulurauhaa kuitenkin, rakas. http://www.youtube.com/watch?v=RZ2BILoT7IM
Kategoria: 
 

Kommentit

Mie tykkään olla Oskarin kokoinen nallikka, jolla on smmakonpoikia taskussa.

 

Käyttäjän kaikki runot