Nimetön

Runoilija antikeijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kaikki ne sielut
jotka etsivät maailmassa sitä
jota muut eivät osaa etsiä

Jos he lakkaisivat etsimästä
tyhjyys olisi taidetta

Ja tarkkailijoista
tulisi tarkkailtavia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielekäs ajatus

ah, loisteliasta. tulee zen-runot mieleen, tämä tekee mieli lukea uudestaan ja uudestaan. "miten se nyt siis menikään?"

kiitos.

wau, hyvä ajatus tässä runossasi! varsinkin viimeiset rivit!

Mielenkiintoinen ajatus... :)

 

Käyttäjän kaikki runot