Min lilla flicka

Runoilija antikeijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Sinua pitää käsitellä silkkihansikkailla

samaan aikaan kun itse,

isket toisia paljaalla kädellä

vasten kasvoja"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot