Vahvoina linjoina, epävarmoin sormin piirtäen.

Runoilija Kassumoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus puhun totta ja toisinaan tykkään valehdella teidän päät pyörälle, ja silmät ristissä katsella katuvalojen värimerta kerrostalojen katoilta.
 

Kaavat piirrellen silkkiselle iholle jatkan mieleni syövereihin ja muistan kuinka olin pieni ja avuton niin kuin jokainen meistä kello 18.26.

Mutta jos kaadamme musteen pöydälle ja katselemme leviäviä tahroja, rakentaen kaupunkeja kodittomille, opimme elämään virheetöntä elämää korkeissa huoneissa.

Emmekä rakenna patoja sinisille silmille, peläten niiden hukuttavan keikarit syvään veteen.

Ja päivinä joina aurinko värjäytyy verestä punaiseksi, me emme usko rakkauteen, tai toistele vääriä todistuksia valamiehille joiden korvat olemme puhkoneet lakatuin kynsin sisäkautta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot