Itkettävän ihanien rakkauslaulujen sarja

Runoilija Kassumoi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus puhun totta ja toisinaan tykkään valehdella teidän päät pyörälle, ja silmät ristissä katsella katuvalojen värimerta kerrostalojen katoilta.
 

Tahtoa, olla, tarvita, nähdä, ansaita.

Katson, kuinka piirrät tähtikuviot ikkunaruutujen taakse ja liian ohuin sormin kirjoitat rakkauden tunnustuksia ranteiden pehmeälle iholle.

Minä olen tässä tästä päivästä ikuisuuteen ja sen toiselle puolen.

Ja itseäni lohdutan ajattelemalla huomenna sinä olet joku toinen, yhtä kaunis, yhtä vastustamaton, täysin eri ihminen.

Enkä koskaan halunnut muuta kuin huulesi huulilleni, tietäen olet hento ja sydämesi lyö sadepisaroiden tahtiin.

Ja aina toisinaan, toisten suudelmat maistuvat paremmilta kuin toisten, huulirasvalta ja tupakalta, vaaleankeltaisten vadelmien sijaan.

Enkä pysty vannomaan valoja silmät tuikkien, niin piilotan ne peilirasioihin, ullakkohuoneisiin.

Ja vodkalla huuhdon ajatukseni alas, ylös, ympäri ja toiseen suuntaan, enkä kuitenkaan löydä sanoja kertomaan: olet tärkeä minulle.

Sillä olen aina osannut kirjoittaa täydellisiä lauseita luetuiksi, täydellisiä unelmia, enkä mitään itsestäni, sellaisena kuin sen kuuluisi olla.

Määrittele minulle rakkaus, hulluus, omantunnon tuskat, lämmin iho kylmää vasten, se kuinka katkera voi olla suloista, mutta toisinpäin vain väärään suuntaan väännettyjä sanoja?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot