vanhuudesta takaisin

Runoilija db13795b2b7d758c8a715033c4dcad0a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2008
Viimeksi paikalla: 29.11.2018 21:27

Asuinpaikka: 56958ea7042066f0ec3ba071ca5ce796
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
muistelen tulevaa
mieleni on kaukana
harmaissa aamuissa
kirkkaassa sumuisissa hämärissä, aamuissa joissa on lämmintä

kiikustuolille annettava vauhtia
hiljaisesti naristen puunlatvat keikkuvat katseen horisontissa
keinutuolin tahtiin
pää lepää niskatyynnyllä ilman ajatuksen voimaa.

ikkuna avautuu itään nousevan kuusikon suuntaan
ikkunalaudalla kulhollinen nappeja
pöydän päällä pussillinen kettukarkkeja

villasukat lämmittävät
on hyvä olla todella hiljaa.

sellainen on tulevaisuus vanhuudessa,
sinunkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Villasukista ja kettukarkeista tykkään jo nyt näin nelikymppisenäkin. 
Kiitos sinulle :)

Rauhallinen runo
 
kiitos sinulle :)
 

Käyttäjän kaikki runot