hyppy vasempaan

Runoilija db13795b2b7d758c8a715033c4dcad0a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2008
Viimeksi paikalla: 29.11.2018 21:27

Asuinpaikka: 56958ea7042066f0ec3ba071ca5ce796
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 
joutilaisuus asui lumihangessa
savannikon heinikossa
joen kuivissa uomissa

sinunlaisuus asuu vieläkin minussa
hyvällä tavalla väärin laskostettuna
ryppyisenä

rakkauslaisuus muutti muualle
jätti kalusteet sikin sokin
sieluuni hyvin tomuiseksi
lukitsi ovet ja luukut

jätti minut sinne vangiksi
- hyvällä tavalla.
Selite: 
tämä on sinulle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, että voi olla hyvälläkin tavalla vangittuna. 

Herkkä, kaunis runo.
 
 

Käyttäjän kaikki runot