Hän

Runoilija Bluest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2006
Viimeksi paikalla: 10.7.2016 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1949

Elä juuri tätä päivää, tätä hetkeä, sillä eilistä et saa takaisin ja huomisesta et tiedä mitä se tuo tullessaan


~~Vuoden ikäisen lapsemme tarina löytyy sadut ja tarinat osiosta. "Hän eli vain sykystä jouluun." ~~



Hymykiitos Teille kaikille,
jotka runojani kommentoitte: ))





Ilman rakkautta, unelmia ja runoja,
olisin kuin tyhjiin ammennettu astia

 
 

Kaukana
korkeuksissa

missä maa ja taivas
kohtaavat

on Hän joka
tuomitsee väärän
anteeksi antaen

sallii lasten olla
turvallisessa sylissä

Hän

jonka anteksianto
on suuri
 

rakkaus loputon.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä kiitollisuuden osoitus on runosi.
Kaunis, hieno runo.
Turvallista syliä tarvitsemme.
Kaunista,puhuvaa runoa.Pidän
 

Käyttäjän kaikki runot