Veljenä pilvi siskona aurinko

Runoilija Bluest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2006
Viimeksi paikalla: 10.7.2016 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1949

Elä juuri tätä päivää, tätä hetkeä, sillä eilistä et saa takaisin ja huomisesta et tiedä mitä se tuo tullessaan


~~Vuoden ikäisen lapsemme tarina löytyy sadut ja tarinat osiosta. "Hän eli vain sykystä jouluun." ~~



Hymykiitos Teille kaikille,
jotka runojani kommentoitte: ))





Ilman rakkautta, unelmia ja runoja,
olisin kuin tyhjiin ammennettu astia

 
 

Kauan
vuosia sitten
heitti elämä arvan
arvan jonka päävoittona
vuosi elämää

syntyi
täydellinen
pikku prinsessa
pienet pehmeät sormet
kymmenen varvasta

nimi
KatriSusanna
lokakuun lapselle
pyhässä kasteessa annettu
meille kaikille niin rakas

lapsi
eläväinen
kasvoi ja kehittyi
silmät ilosta vilkkuen
rakkautta antaen

tuli enkeli
valkosiipinen
kohti valoa talutti
kuin tuulen henkäys
päivänsä päättyi

nyt hällä
veljenä pilvi
siskona aurinko
valkovaattehet päällä
enkelten maassa

muistot
niin rakkaat
sydämeen kätketyt
koskaan ei katoa
vaan iäti säilyvät>

 

Selite: 
KatriSusanna 19.10.73 - 18.1.75
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän ei uskalla edes sanoa mitään.
Kyllä se tunne riipaisee
Vuoden iätön muisto ikuisti lyhyen elämän kehykseen - kuin kysymyksenä ... ikuisesta arvoituksesta elämän merkillisyydestä.
Herkkä, kaunis runo, haikeudessaankin.
Liikkuttvavan kaunista,pidän.
Kauniisti kerrottua, rakastavaa runoutta.
Kaunis ja herkkä on runo. 
Enkelilapset,
ovat heitä
jotka näkevät jo
kirkkauden maan.
 
 

Käyttäjän kaikki runot