Äidin syli

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Usein sinua kiellän,
ja asioita tuhmuudeksi miellän.

Silti paljon asioita sallin,
tahdon näyttää hyvän ihmisen mallin.

Ei lapsi yksin kasvaa voi,
lapsen hätään äidin syli turvan toi.

Pian sinä vartut ja lähdet pois.

Jos silloin vielä äidin sylin muistat,
se paras palkka elämässä ois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Kauniisti riimit sopivat runoon ja ihana sisältö.

 

Käyttäjän kaikki runot