Yksin pimeässä

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

En avaa verhoja aamulla valon vuoksi.
Avaan ne, koska haluan nähdä ihmisiä ja elämää ympärilläni.

Haluan nähdä, etten ole yksin tässä maailmassa.
Vaikka verhot ovat auki ja huoneet täynnä valoa, sisälläni on pimeys.

Näen ihmiset.
Minua ei nähdä.

Olen yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisen tunteita koskettavasti kuvattu!

Tuttu tunne myös minulle.Hyvä runo

Hieno, koskettava runo siitä, millaista on olla näkymätön. Tuttu tunne ajoittain.

 

Käyttäjän kaikki runot