Ystävälle

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Ystävänpäivänä palaat mieleeni.

Kaivan koulussa otetun kaverikuvan esiin, vuodelta -95. Siinä kaksi pientä lettipäätä katsoo kameraan.

Kuvasta heijastuu pienten lasten viaton onnellisuus.
Ei huolta huomisesta.
Se päivä, tuleva välitunti ja hippaleikki riittivät mainiosti.

Mitäpä me olisimme turhia murehtineet.

Mieleeni tulvii lisää muistoja.
Muistan aurinkoiset kesät sekä kirpeät talvipäivät yhdessä.

Ja sen päivän kun rakas lemmikkisi kuoli. Itkimme yhdessä surua pienemmäksi.

Vuosia sitten tiemme erosivat. Satutin sinua liian pahasti. Pyydän sitä anteeksi, vaikka tavallaan jo annoitkin.
Mikään ei silti palaa ennalleen.

Ystävyys on se sana. Se sana, josta tulit taas mieleeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot