Salaisuus

Runoilija Julma totuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä on lahja. Vaikka joskus haluaisikin palauttaa lahjan.. :)
 

Huudan ääneen autiolla rannalla.

Huudan ääneen kaiken, mitä kukaan ei saa tietää.

Kaikki se tuska, yksinäisyys, voimattomuus.

Se kaikki on minun ja meren puhumaton salaisuus.

Salaisuus, jota kukaan ei tule kuulemaan.

On vain minä ja aallot, jotka vievät minut pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot