Ulkoista

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 13:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Kulje kunne kuljetkin

saat valita sa vaivas

Katso minne mieletkin

Sen takana on taivas

Kuluu ajass' mainen kultaus

vaan ei koskaan tähtein taus

oletus
Kategoria: