Tietosuoja

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Onnea omimman oivan
kaikille lakitetuille
visapäille viisahille
kuten muille tuppisuille
kuilta konsa kuulumati
jääpi joutavat jorinat
ilmi ilkiät ivailut
itiöimättä iäti


Kera kansan kasvettava
sananjalkojen seasssa
väliin puuta painettava
ilman muuta ilmottaissa
etsiskeltävä ehommin
elolle etevää tietä
käytäväksi kaikitenki
osviittaan omaksuttavaks




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=g2PwAqXwiV8
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kerrottu valmistuneille ja muillekin runon ystäville <3 

Sivut