Iskut moukarin

Runoilija diskopallokenttä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syvällä uumenissa maan,
alla sen kovan kuoren,
soi rummut paholaisten
ja lyövät moukarit sinut mustelmille

Jättäen jäljet kehoosi
aiheuttaen mustelman joka iskulla
haavoille ruumisi repien

ja aina yhä uudestaan
tunnet iskut moukarin.

Se lyö,
ja se jumalauta sattuu.

joka kerta kun se iskee,
tunnet iskut soluissasi
ja luulet sen kehosi pian tuhonneen,
mielen mustaksi maalanneen.

Keho mustelmilla kahleet jaloissa
moukarin lyönnin yhä uudestaan tunteneena
tyrehtyvät lopulta haavasi

Eivätkä iskut lopulta tunnu enää niin julmilta,
raastavilta ja repiviltä,
polttavilta tai kipeiltä,
kun olet ne kaikki kestänyt.

nouset uumenista maan
uljaana tuhkasta kuin Fenix-lintu

Punaisena,
tulisena,
vahvana ja uljaana
ymmärrystä täynnä sydämesi
rakastaen koko sielullasi

jakaen sen taas muille
rakastaen kaikkia
antaen anteeksi elämälle,
moukareiden iskuille.

Säästyvi osa iskuilta kokonaan,
on suotavasi se heille rakkaudella
vaipumatta kateuden syvään mereen

Ovat iskut sinut vahvistaneet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot