Karkkipäivä

Runoilija diskopallokenttä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin pieni lapsi hypin taas riemusta
vaikka multa eilen vietiin kaikki lelut

mutta silti mä rakastan elämää

koska nurkan takana on kuitenkin jotain uutta ja jännittävää,

ja Lauantaina on taas karkkipäivä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot