Nimetön

Runoilija Surusilmäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä anna kenenkään määrätä sitä mikä olet! Runoja, mietteitä ja ajatuksia. Osa on vuosia sitten kirjoitettu ja osa on uudempaa tuotosta.
 

Kaikki tiet ovat avoinna.

Mutta missä ovat opasteet,
jotka auttavat valitsemaan suunnan.

Missä ovat liikennevalot,
jotka kertovat milloin on aika pysähtyä.

Missä on kääntöpaikka,
jotta tiedän menneeni väärään suuntaan ja voin kääntyä takaisin.

Missä on sen tien pää,
jotta tiedän olevani perillä.

Selite: 
Mietteitä tulevaisuudesta ja kai jonkinlaista pelkoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Muih. Aina löytyy pikkunen tai et.Tekiksi mieli syliin sulkea.Olen äityli.

 

Käyttäjän kaikki runot