Kipeä rakkaus

Runoilija Surusilmäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä anna kenenkään määrätä sitä mikä olet! Runoja, mietteitä ja ajatuksia. Osa on vuosia sitten kirjoitettu ja osa on uudempaa tuotosta.
 

Onko mustelmat hinta siitä,
että rakastat minua.
Vai onko se vaan keino,
millä purat pahaa oloasi.

Onko mustelmat muistutus siitä,
että olet ainoa mieheni.
Vai pelkästään siitä,
että haluat näyttää kuka on herra talossa.

Luuletko minun kestävän kauan,
jokaisen mustelman jälkeen voimani hiipuu.
Kohta minulla ei ole enää mitään syytä jatkaa,
mitään syytä rakastaa.

Tiedän että kadut kättäsi,
joka suutuspäissään heilahtaa.
Tiedän myös,
että pystyt sen käden pitää paikallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa...väkivaltaa ei saa,eikä pidä hyväksyä.

Koskettava runo, joka laittaa miettimään

 

Käyttäjän kaikki runot