Mikään ei ole miltä näyttää

Runoilija Surusilmäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä anna kenenkään määrätä sitä mikä olet! Runoja, mietteitä ja ajatuksia. Osa on vuosia sitten kirjoitettu ja osa on uudempaa tuotosta.
 

Jokaisessa kaapissa on likaisia lakanoita,
jokaisessa vaatteessa on pieniä tahroja.

Jokaisella on menneisyytensä,
jokainen ajattelee joskus vain itseänsä.

Jokaisella parisuhteella on kulissinsa,
jokaisella sinkulla omat unelmansa.

Jokaisella polulla on risunsa,
jokaisella ihmisillä heikkoutensa.

Jokainen sanoo joskus valkoisenvalheen,
jokainen menettää joskus luottamuksen.

Jokainen ruumis haudataan arkkuun kauniiseen,
jokainen sielu pääsee joskus taivaaseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos sinulle

surullisen kaunis.
kiitos.
tarvitsin tätä. todella.

 

Käyttäjän kaikki runot