Vain tyttö

Runoilija Surusilmäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä anna kenenkään määrätä sitä mikä olet! Runoja, mietteitä ja ajatuksia. Osa on vuosia sitten kirjoitettu ja osa on uudempaa tuotosta.
 

Teillä ei ole elämää,
ette ymmärrä mitään.
Puhutte teoistani,
vääristätte sanojani.
Ette tiedä mitään,
saatte minut vihaamaan elämää.

Näette minut kaukaa,
luulette että annan teidän koskettaa.
Luulette etten tunne mitään,
etten osais välittää.
Mutta osaan myös rakastaa,
ehkä saan teidän joskus tajuamaan.

Olen vain tyttö,
jota ette tunne.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot