Kesä

Runoilija Bellamor

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puun lehdet puhkeaa, kuka niitä kuunnella saa?
Ne tuulessa tanssii tanssiaan ja ääni kantautuu korvaan.
Lintu puuhun pesän tekee, kuka niitä näkee?
Kesä on tullut, oletko huomannut?
Aallot hiekkaa kuljettaa se rauhalliselta kuulostaa.
Aurinko paistaa, kuka saa lettuja maistaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot