Ystävän vuoksi

Runoilija Bellamor

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajattele tätä järjellä, haluatko sä muiden sydämiä särkeä.
Sä ansaitset parempaa, mutta sitä naista etsiä saat.
Itseäni en tarkoita, vaikka niinkin voi kuvitella.
Ystäviä haluan olla, mutta järjellä täytyy ajatella, paskaa tästä niskaan tulee kun kattoo mitä muut tekee.
Välttelee en sua rupee, koska ystävät tekee elämästä upeen.
Mielipiteen tahdon sulle kertoa, koska musta tuntuu joskus pahalta.
Kun ajattelen mitä teet ja otat sen naisen sun viereen, siitä sä paskaa saat ja mua se vituttaa.
Jos sut joskus hakataan niin mä annan palaa vaan.
Ystäviäni mä puolustan koska niistä mä välitän.
Mä en tahdo sulle valittaa, toivottavasti mä en sua suuttumaan saa.
Olethan ystävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot