Nimetön

Runoilija rainbowlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Samoin kuin erämaahan jäi merkkejä valloittajista, myös kasvoilta tulisi löytymään ura jokaiselle kyyneleelle, jokaiselle hymylle, toiveelle ja pettymykselle. - Virve Sammalkorpi - "I am a fractured bone, not broken. Imperfect, demented and sore."
 

Rikkinäiset kodit, murtuneet sydämet.
Itkevät lapset, vanhemmat rypänneet.
Rakkautta vailla ja ehjää perhettä.
Toivoo et oltais vielä onnelisina yhdessä.

Tällainen mun elämä, pysy ees perässä.
Millanen tulevaisuus onnettomas perheessä.

Joulut äidillä, uudet vuodet isällä.
riitaa huoltajuudesta, riitaa onnellisuudesta.

Tällainen mun elämä, pysy ees perässä.
Millanen tulevaisuus onnettomas perheessä.

Ja kun kotiin koulusta saapuu, ei ole ketään vastassa.
Toivo hiipuu.
Hiljalleen ymmärrän sen, ei oo toivoo perheest onnelisest.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti pääsin tunnetilaan käsiks :) hieno on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot